Bruisend uitgaansleven

Curaçao heeft een gezellig en bruisend uitgaansleven. Ook al is er geen uitgaansplein of uitgaansstraat te vinden. Je vindt dus over het gehele eiland zeer leuke uitgaansgelegenheden. En het kan per dag verschillen waar de festiviteiten plaatsvinden. Voor het echte uitgaansleven moet je echter op het strand zijn, in een van de vele beachclubs dus.

Bekende beachclubs ten oosten van Willemstad:

  • Mambo
  • Cabana
  • Wet and Wild

Drankjes 50% afgeprijsd

Happy Hour is een fenomeen dat ook op Curaçao bekend is. Je kunt dan een uur lang drankjes drinken tegen een gereduceerd tarief. De drankjes zijn dan vijftig procent afgeprijsd. Dat maakt een slok op de borrel! De Happy Hours op het eiland zijn meestal tijdsgebonden maar soms vinden ze ook spontaan plaats. Zie het voorbeeld hieronder voor enkele cafés waarbij je kan profiteren van Happy Hours:

Goedkope kroegentocht

Voor veel studenten op Curaçao is het een uitdaging om alle Happy Hours af te stropen. Ben je onbekend op het eiland? Dan loop je gewoon een avondje achter deze studenten aan en beleef je de gezelligste en goedkoopste kroegentocht van je leven!

Bekende uitgaansplekken in de buitenlucht

Vrijwel iedereen die uitgaat op Curaçao, die doet dat in de buitenlucht. In de Cariben is dat de gewoonste zaak en ‘s avonds is het vaak nog lekker warm. Verkoeling zoek je dus aan de zee en wel bij Mambo Beach. Daar draaien ze wekelijks een film op het strand en vinden er allerlei festiviteiten plaats. Zondags kan je hier barbecueën. Andere bekende hotspots zijn de Nachtwacht, Tu Tu Tango en Wet & Wild.

Uw beoordeling page